Prijzen

Ontdek de Gelderse Achterhoek vanaf een plekje dat er middenin ligt en huur het boshuisje “De Wielewaal” rechtstreeks van ons als particulier voor een sympathieke prijs inclusief gebruik van alles dat voorhanden is.

De huurprijs per week van ons huisje is als volgt:

  • In de maand november: € 273,-
  • Januari, februari en december: € 343,-
  • Maart, april en mei: € 413,-
  • Juni, september en oktober: € 483,-
  • Juli en augustus: € 553,-

Een week loopt in principe van zaterdag tot zaterdag; hiervan afwijken kan in overleg. Een iets langere periode is ook mogelijk; bijvoorbeeld 10 of 12 dagen in plaats van een week. De bijkomende kosten voor gas, water en elektra zijn € 28,- per week; de toeristenbelasting bedraagt € 1,45 p.p. per nacht. En de borgsom is € 200,-.

Zelf meenemen: linnengoed en handdoeken.

Wat wij verder vragen, is het huisje schoon en netjes achter te laten, maar in overleg kan ook dat optioneel worden geregeld; geeft u dit dan aan tijdens uw reservering.

Reserveren

Zin om ons huisje te reserveren? Of eerst nog wat meer specifieke informatie? Stuur een e-mail naar: gelderseachterhoek@xs4all.nl met uw vragen; hierin kunt u ook de periode waarin u van het huisje gebruik wenst te maken aangeven. Even bellen kan ook: 053 – 433 45 04 of 06 – 53 15 68 59.